Πως κερδίζεις στο Dead Or Alive

Το κέρδος εξαρτάται αποκλειστικά από τους συνδυασμούς που θα έρθουν στο φρουτάκι Dead Or Alive της NetEnt. Υπάρχουν σύμβολα με μεγάλη αξία, αλλά και μικρή. Και εδώ, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα slots, σημαντικό ρόλο παίζει και το ποντάρισμα. «Κλειδί» αποτελούν οι δωρεάν περιστροφές, διαδικασία στην οποία υπάρχει πολλαπλασιαστής.

Κέρδος στο Dead Or Alive

Ακόμα και δύο ίδια σύμβολα, αν είναι αυτά με το σύμβολο Scatter, είναι πιθανά να αποφέρουν το ελάχιστο κέρδος στο φρουτάκι Dead Or Alive, αλλά και στο Dead Or Alive 2. Για όλα τα άλλα σύμβολα του Slot, απαιτούνται τρία ίδια σύμβολα σε μία από τις 9 υποχρεωτικής γραμμής που υπάρχουν. Το κάθε σύμβολο, όπως ισχύει σχεδόν για όλους τους κουλοχέρηδες, έχει και μία αξία. Ζητούμενο είναι να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα σύμβολα μεγάλης αξίας, τα οποία βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με το ποσό πονταρίσματος.

Είναι ένα φρουτάκι που επιτρέπει στον παίκτη να έχει πολλές προσπάθειες για γύρισμα του τροχού, κάτι που οφείλεται στο μεγάλο ποσοστό αποπληρωμής, στο 96,8%. Αυτό σημαίνει ότι στις 100 φορές που θα γυρίσει τον τροχό, υπάρχουν πιθανότητες να βγει τουλάχιστον μία σωστή επιλογή συμβόλων στις 96,8. Ζητούμενο για τον παίκτη είναι να ανοίξει ο γύρος των δωρεάν περιστροφών, καθώς εκεί υπάρχει πολλαπλασιαστής επί δύο, που διπλασιάζει το ποσό που προκύπτει μετά από κάθε γύρισμα του τροχού, εφόσον φυσικά υπάρχει επιλογή συμβόλων που αποφέρει κέρδος.

Dead Or Alive πλεονεκτήματα

Το περιβάλλον του Slot, που εκτυλίσσεται στην Αγρια Δύση, αποδείχθηκε αρκετά δημοφιλές στο κοινό με συνέπεια το φρουτάκι Dead Or Alive να γίνει σχεδόν αμέσως αγαπητό στον κόσμο.

** Το Slot Dead Or Alive της NetEnt είναι αρκετά εύκολο στην κατανόησή του και εξίσου εύκολος ο τρόπος για να καταλάβει ο παίκτης τους τρόπους που κερδίζει. Το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής που υπάρχει, της τάξης του 96.8%, επιτρέπει στον παίκτη να γυρίσει πολλές φορές τον τροχό ενώ φυσικά υπέρ του λειτουργούν τόσο το σύμβολο Scatter (που έχει τον χαρακτήρα μπαλαντέρ) όσο και οι δωρεάν περιστροφές.

Συμβουλές για κέρδος

** Οπως συμβαίνει με τα περισσότερα φρουτάκια έτσι και στο Dead Or Alive, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αρχικά να κάνει παιχνίδι με εικονικά χρήματα, ώστε να εξοικειωθεί στο περιβάλλον, αλλά και να εκμεταλλευτεί το μεγάλο εύρος πονταρισμάτων που του δίνει ο κουλοχέρης.

** Το ποντάρισμα αρχίζει ειδικότερα από μόλις 9 λεπτά του ευρώ και μπορεί να φτάσει έως 18 ευρώ σε κάθε γύρισμα του τροχού. Σε ότι αφορά τώρα το κλειδί για να υπάρξει κέρδος, πλην φυσικά της τύχης που χρειάζεται, είναι να καταφέρει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερες δωρεάν περιστροφές.

No Comments

Post A Comment