Παρόμοια φρουτάκια με το Dead Or Alive

Ενα φρουτάκι που κατάφερε σχεδόν αμέσως να κάνει αισθητή την παρουσία του στον κόσμο και να κερδίσει θερμούς υποστηρικτές σχεδόν με την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, είναι το Dead Or Alive. Τον εν λόγω κουλοχέρη υπογράφει μία εκ των κορυφαίων εταιριών λογισμικού, η NetEnt.

Φρουτάκια σαν το Book Of Dead

Dead or Alive 2
Ουσιαστικά πρόκειται για τη συνέχεια του Dead Or Alive. Πρόκειται για μία έκδοση με το ίδιο θέμα, αλλά αρκετά βελτιωμένα τα γραφικά και τη μουσική επένδυση. Και εδώ έχουμε έναν κουλοχέρη με εννέα υποχρεωτικές γραμμές πληρωμών ενώ το ποντάρισμα επίσης μπορεί να κυμανθεί από πολύ χαμηλά (9 λεπτά) έως πολύ ψηλά (9 ευρώ).

Book of Ra
Η θεματολογία του Slot αφορά την Αίγυπτο. Πρόκειται για ένα από τα κλασικότερα ίσως φρουτάκια, το οποίο δημιουργήθηκε από την Αυστριακή εταιρία Novomatic. Είναι ένα slot πέντε τροχών και δέκα γραμμών πληρωμής. Παράλληλα, πρόκειται για ένα φρουτάκι που το ποσοστό αποπληρωμής είναι μεγαλύτερο του 92%. Δίνεται ακόμα η ευκαιρία στον παίκτη να ρισκάρει να διπλασιάσει τουλάχιστον το ποσό που κερδίζει μετά από κάθε επιτυχημένο γύρισμα.

Hall of Gods
Η μυθολογία είναι το βασικό χαρακτηριστικό του slot της NetEnt. Αυτή τη φορά η θεματολογία του slot αφορά τη Νορβηγική μυθολογία και τους Βίκινγκς. Πέντε στήλες και είκοσι γραμμές πληρωμών υπάρχουν στο συγκεκριμένο Slot το οποίο φέρει την υπογραφή μίας εκ των κορυφαίων παρόχων. Το ποντάρισμα κυμαίνεται από 0.20 ευρώ έως 50 ευρώ ανά γύρισμα του τροχού. Οι δωρεάν περιστροφές μαζί με το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν.

No Comments

Post A Comment